Festivalul National de Teatru Bucuresti 2015

festivalul national de teatru 2015 bucurestiEditia cu numarul 25 a Festivalului Naţional de Teatru se va desfasura in perioada 23 octombrie – 1 noiembrie 2015. Iubitorii de teatru, si nu numai, sunt asteptati sa vizioneze cele mai importante piese ale teatrelor din Romania care vor fi aduse pe scenele din Bucuresti cu acest prilej. In cadrul Festivalului National de Teatru vor avea loc 98 de reprezentatii ale spectacolelor din program cat si alte evenimente, precum expozitii, conferinte, dezbateri si lansari de carte.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului National de Teatru au fost deja puse in vanzare la casele de bilete ale teatrelor partenere: Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul „Nottara”, Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior si Teatrul Foarte Mic. De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online de pe platforma mystage.ro, prima platforma de bilete dedicata exclusiv spectacolului de teatru din Romania.

Mai multe informaţii despre evenimentele Festivalului National de Teatru si datele desfasurarii lor pot fi gasite pe www.fnt.ro si pe pagina de facebook a Festivalului National de Teatru.